Ranskan presidentti Emmanuel Macron tunnetaan jalkapallon suurena ystävänä, joka on tuttu näky Ranskan A-maajoukkueen ja lempiseuransa Marseillen otteluissa.

Huippupelaajien pelipaitoja keräilevä Macron sai keskiviikkona mieluisan yllätyksen, kun Suomen pääministeri Antti Rinne tapasi hänet Pariisissa. Rinne antoi Macronille lahjaksi Teemu Pukin maajoukkuepaidan.

Pukki on ollut viime aikoina huippuvireessä seurajoukkueensa Norwichin sekä Huuhkajien kanssa. Valioliigan elokuun pelaajaksi valittu Pukki on tehnyt Englannin pääsarjassa viidessä ottelussa yhteensä kuusi maalia ja syöttänyt kaksi, EM-karsinnoissa hän on maalannut kuudessa ottelussa yhteensä viisi kertaa.

Rinne lisäsi sosiaaliseen mediaan kuvan, jossa Macron hymyilee Pukin paita käsissään.

Voit katsoa kuvan alta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Antti Rinne

@AnttiRinnepj
Terveisiä Pariisista! 🇫🇷

Erinomainen tapaaminen Ranskan presidentti @EmmanuelMacron:in kanssa. Keskusteluaiheina mm. Suomen EU-puheenjohtajakauden teemat, ilmastonmuutoksen torjunta, oikeusvaltion puolustaminen ja unionin monivuotinen rahoituskehys.

Vein myös pienen lahjan.