Rasmus Karjalainen raivasi nopeasti tiensä avaukseen Hollannissa – enää puuttuu tehot: ”Pitää pelata paremmin”

© Kuva: Juha Tamminen

Rasmus Karjalainen on saanut hyvin vastuuta uudessa seurajoukkueessaan Fortuna Sittardissa, joka hankki kärkipelaajan KuPSista kesäkuussa.

Täysiä 90-minuuttisia Karjalainen ei ole tililleen vielä tällä kaudella Hollannin liigassa saanut, mutta vastuuta kyllä. Hän on ollut neljässä pelissä kolmesti avauskokoonpanossa ja tullut kerran vaihdosta kehiin.

Samalla yksi tavoite on täyttynyt. Karjalaisen aikeena oli vallata heti paikka avauskokoonpanosta, ja toistaiseksi yritys on ollut kokonaisuutena mitattuna varsin onnistunut.

Se häntä kuitenkin harmittaa, ettei maaleja tai syöttöjä ole vielä tullut Eredivisiessä.

– Pitää pelata paremmin tai tehdä tehoja. En ole vielä tehnyt yhtään tehopistettä. Meillä on joukkueessa kova kilpailu ja hyökkääjän pitää tehdä tehoja. Luotan siihen, että ne tulevat ja varmasti ovat tulossa. Kova kilpailu siellä on, mutta totta kai on tosi kiva, että on päässyt pelaamaan, Karjalainen iloitsi.

Hän tietää, että hyökkääjiltä odotetaan konkreettisia onnistumisia.

– Totta kai hyökkääjäpelaajat ovat sellaisia, että meiltä vaaditaan maaleja ja tehoja. Ja jos niitä ei tule, niin on periaatteessa ihan sama, kuinka paljon teet töitä kentällä.

Karjalaisen haastattelu löytyy kokonaisuudessaan Suplan Week of Football -podcastista. Seuraavaksi Karjalainen metsästää maaleja Suomen A-maajoukkueen kanssa, kun Huuhkajat kohtaa Kreikan ja Italian. Molemmat ottelut ovat katsottavissa Viaplaysta ja Viafree-palvelusta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.