© Kuva: Getty Images

Romania – Espanja: Maaleja molempiin päihin?

EM-karsinnat
Romania – Espanja
Torstai 05.09. klo 21:45

Kun Euroopan huippusarjat viettävät taukoa, on jalkapallofaneilla tuhti kuuden illan putki EM-karsintojen otteluita. Torstaina päähuomion vie luonnollisesti Huuhkajien huipputärkeä karsintapeli Kreikkaa vastaan, mutta kyllä illasta muitakin herkkupaloja löytyy. F-lohkossa kisoihin mielivä Romania isännöi karsinnat neljällä suoralla voitolla aloittanutta Espanjaa.

Romanian alku karsintoihin on ollut kaksijakoinen. Ennakkoon heiveröiset Malta ja Färsaaret ovat kaatuneet selkein numeroin, mutta vierasotteluista Ruotsia ja Norjaa vastaan herui yhteensä vain yksi piste. Romanian ohjelma on ollut vieraspainotteinen ja joukkueen torstai-iltainen ottelu on vasta karsintojen toinen kotona. Isommassa kuvassa Romania on pelannut kansainväliset pelinsä menestyksellä viimeisen puolentoista vuoden ajan – joukkueelta löytyy tulivoimaa ja hyvänä päivänä se pystyy haastamaan kenet vain. Joukkueen syömähammas on karsinnoissa ollut viisi maalia viimeistellyt Claudiu Keseru.

Robert Moreno nimettiin Espanjan päävalmentajaksi kesäkuussa. Edellinen päävalmentaja Luis Enrique luopui tehtävästään tyttärensä vakavan sairauden vuoksi. Enriquen tyttären valitettava viimeviikkoinen menehtyminen antaa perspektiiviä siitä, mikä elämässä on oikeasti tärkeää. Pelikentän puolella Espanja on ollut vakuuttava ja neljän voiton jälkeen joukkueen maaliero on 11-2. Hyökkäyspeli siis sujuu – ja puolustuksen suhteen joukkue joutuu vierasottelussa Romaniaa vastaan ehkä tähän asti kovimpaan testiinsä.

Vetosuositus

Odotan tästä viihdyttävää ottelua ja maalejakin tullaan kaikella todennäköisyydellä näkemään. Vetojen puolesta näen kevyttä etua siinä, että molemmat joukkueet onnistuisivat maalinteossa. Vetosuositus on siis Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,97.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.