Veikkausliiga
SJK – VPS
Perjantai 13.09. klo 18:30

Perjantaina Veikkausliiga palaa tositoimiin maaottelutauon jälkeen. Perjantain ottelut ovat haastajasarjan pelejä, joissa ottelevat runkosarjan kuudelle viimeiselle paikalle sijoittuneet joukkueet. Panosta löytyy kaikilla joukkueilla, sillä parhaat joukkueet pääsevät haastajasarjasta vielä yrittämään paikkaa europeleihin ja luonnollisesti kaikki yrittävät välttää putoamisen Ykköseen. Seinäjoella pelataan SJK:n ja VPS:n välinen Pohjanmaan derby.

SJK:n runkosarjan loppu sujui mollivoittoisesti, sillä joukkue ei voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan ainoatakaan. Edes vanha tuttu kikka, valmentajanvaihto ei tepsinyt. Brian Pagella on nyt kova tehtävä kääntää seinäjokisten kurssi takaisin ylöspäin. Maaottelutauko tuli joukkueelle varmasti hyvään saumaan, sillä nyt on ollut aikaa panostaa harjoitteluun. Isäntien poissaolotilanne alkaa helpottamaan – tällä hetkellä Dani Hatakka kärsii pelikieltoaan ja Billy Ionsin kausi taitaa olla paketissa. Moshtagh Yaghoubin tilanne on hieman avoin – mies on ollut poissa harjoituksista, mutta lopullista totuutta ei tunnu tietävän kukaan.

VPS:n nykyinen käskijä Christian Sund on saanut vaasalaisten kurssin nousuun, sillä pitkän kuivan kauden jälkeen Vepsu on jopa napannut kaksi voittoa. Vaasalaiset ovat yhä sarjajumboina, mutta vain pisteen KPV:stä jäljessä. Perjantaina pelaajista ovat sivussa loukkaantuneet Martti Haukioja ja Fabrice Gatambiye. Sund seuraa perjantain ottelun katsomosta toimitsijakiellon vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta

Tällä hetkellä VPS ei vaikuta näistä joukkueista merkittävästi heikommalta ja joukkue voi hyvinkin ottaa pisteitä ottelusta. Vetosuositukseni on VPS:n voiton tai tasapelin puolesta – Aasialainen tasoitusveto, VPS +0.5 kertoimella 1,80.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO