Euro 2020 -karsinnat: Lohkot, otteluohjelma, tulokset
© Kuva: Getty Images

Slovenia – Israel: Vire ja kotietu ratkaisevat

EM-karsinnat
Slovenia – Israel
Maanantai 09.09. klo 21:45

G-lohkon toisessa vihjeottelussa kohtaavat jatkopaikkaa kärkkyvät Slovenia ja Israel. Joukkueiden kuntopuntari osoittaa päinvastaisiin suuntiin, mutta molemmilla on lohkossa tällä hetkellä kahdeksan pistettä ja ne ovat pisteen perässä suorassa jatkopaikassa kiinni olevaa Itävaltaa, jolla on maanantaina vierasottelu Puolaa vastaan.

Slovenian kaksi viimeistä karsintapeliä ovat tuottaneet voitot. 0-5 vierasvoitto heikosta Latviasta oli helppo nakki, mutta erityisesti loppuviikosta kairattu 2-0 kotivoitto lohkokärki Puolasta nostaa kunnioitusta Matjaz Kekin joukkiota kohtaan. Erityisesti Slovenian puolustus on ollut kunnossa, sillä joukkueelle on tehty viidessä ensimmäisessä ottelussa vain kolme maalia.

Israelin viime ottelut ovat menneet mollivoittoisemmissa merkeissä. 4-0 tappio Puolalle oli varmasti iso pettymys, eikä tilannetta korjannut ollenkaan kotona tahkottu 1-1 tasapeli Pohjois-Makedoniaa vastaan. Israel ei onnistunut käyttämään hallintaansa hyödyksi ja näin EM-kisaunelmat ottivat osumaa. Israelin vierasmenestys ei isommassakaan kuvassa ole ollut kovin hääppöistä.

Lyö vetoa ottelusta

Slovenia on joukkueista paremmassa vireessä, tuoreet voitot tuovat itseluottamusta ja myös kotietu on tässä taistossa suuremmanpuoleinen. Otetaan kevyt suositus kotivoitosta: Slovenia voittaa ottelun kertoimella 1,94.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.