Valioliiga
Southampton – Bournemouth
Perjantai 20.09. klo 22:00

Valioliigakierros potkaistaan käyntiin keskikastin kamppailulla, jossa etelärannikon derbyssä ottavat mittaa toisistaan Southampton ja Bournemouth. Ottelussa on jonkunlainen derbyhenki, sillä Southamptonin alkuperäinen rival, Portsmouth operoi tällä hetkellä kaksi sarjatasoa alempana. Molemmat joukkueet onnistuivat kääntämään tasaiset ottelut voitokseen viime viikonloppuna.

Southamptonin esitykset ovat kehnon kauden avauksen jälkeen olleet tuloksellisesti hyviä. Ralph Hasenhüttlin suojateille on tärkeää, että Sheffield Unitedin ja Brightonin kaltaiset vastustajat lyödään, sillä loppupeleissä nämä ovat Saintsien päävastustajia. Tähän otteluun Southampton kärsii ikävän suoneniskun, sillä erittäin luova hyökkäävä keskikenttäpelaaja Moussa Djenepo puuttuu kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi.

Bournemouth kaatoi Evertonin 3-1, mutta lukemat hieman mairittelevat Cherriesiä. Eddie Howen joukkue on pelannut sangen tapahtumarikkaita pelejä: jokaisessa valioliigaottelussa molemmat joukkueet ovat osuneet maalipuiden väliin. Southamptonin lailla Bournemouthin maalia kohden lauotaan verrattain paljon, joten puolustuksen pitävyyteen pitää panostaa. Howella on käsissään pienoinen loukkaantumiskriisi, sillä kokoonpanosta puuttuu yli puoli joukkueellista pelaajia.

Lyö vetoa ottelusta:

Kannanotto kummankaan joukkueen puolesta ei tunnu turvalliselta, mutta ennusmerkit viittaisivat siihen, että maaleja tullaan näkemään. Otan kantaa runsasmaalisuuden puolesta: vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,73.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO