Tässäkö kauden tuplatorjunta? Puolustaja pelasti joukkueensa lisäajalla kahdesti (video)

© Kuva: Getty Images
Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!

Aina silloin tällöin joutuvat kenttäpelaajatkin ottamaan roolia maalin varjelemisessa, kun maalivahti on jo ohitettu. Kaikkein tavallisimmin kenttäpelaajien torjuntoja nähdään kulmapotkutilanteissa tolppamiehinä, mutta aina välillä sankaritekoja tarvitaan myös pelitilanteissa.

Yksikin maaliviivalta tehty pelastus on jo hatunnoston arvoinen juttu sinänsä, mutta se, että puolustava pelaaja pystyy tuplatorjuntaan, on jo paljon harvinaisempi suoritus. Erityisen arvokkaaksi temppu nousee, jos se sattuu tapahtumaan ottelun lisäajalla, ja tuomaan omalle joukkueelle pisteitä.

Tällainen sankariteko nähtiin lauantaina Venäjän Valioliigassa. Vierasjoukkue Rostov oli karannut jo 2-0 -johtoon Lokomotiv Moskovan vieraana kahdella Eldor Shomurodovin maalilla. Sitten Lokomotiv aloitti kirinsä, ja nousi Anton Miranchukin osumalla maalin päähän. Kuten alla olevasta videosta näkyy, oli tasoituskin lisäajalla todella lähellä, ellei 26-vuotias laitapuolustaja Evgeny Chernov olisi pelastanut Rostovia kahteen otteeseen maaliviivalta.

Mikäli allaoleva twiitti ei näy, sen voi katsoa myös tästä linkistä.

Roman Eremenko pelasi Rostovin paidassa myös täydet peliminuutit ja sai ottelussa yhden varoituksen. Rostov on sarjassa kolmantena, tasapisteissä sarjakärki Krasnodarin ja toisena olevan Zenitin kanssa.

Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!
Edellinen artikkeliHJK-fanit runtelivat somessa seuraansa ärhäkkäästi: ”Jos on löysä, on löysä”
Seuraava artikkeliEuroopan suurliigoissa vietetään Deadline Dayta – saadaanko nämä isot siirrot vielä maaliin?