Teemu Pukki on tehnyt vaikutuksen Liverpoolin ex-puolustajaan: ”Tykkään hänen asenteestaan”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien ja Norwichin Teemu Pukilla on seuraava mahdollisuus lisätä Valioliigan maalisaldoaan tänään, lauantaina, Burnleyn vieraana. Pukki on paukuttanut viidellä ensimmäisellä kierroksella kuusi osumaa ja tarjoillut päälle kaksi maalisyöttöä.

Viime ja tällä vuosikymmenellä yhteensä kymmenen kautta Liverpoolissa ja Fulhamissa pelannut norjalaispakki John Arne Riise on seurannut suomalaishyökkääjän otteita. Hän kertoi Bettsonin haastattelussa olevansa ”erittäin vaikuttunut”.

– Pukki näyttää erittäin rauhalliselta ja jalat maassa olevalta pelaajalta, joka tekee kovasti töitä joukkueensa eteen. Hän on todella onnistunut yllättämään minut otteillaan kentällä. Tykkään hänen asenteestaan.

Pukin markkina-arvo on kohonnut räjähdysmäisesti parin viime vuoden aikana. Maaleja syntyi tasaiseen tahtiin jo Tanskassa Brøndbyn riveissä, mutta viime kaudella hän pääsi toden teolla parrasvaloihin voittaessaan Englannin Mestaruussarjan maalipörssin. Valioliigassa hänet valittiin heti kuukauden pelaajaksi.

Norwich voisi halutessaan tehdä Pukilla ensi tammikuussa mukavasti voittoa. Hän vieläpä siirtyi seuraan ilman siirtokorvausta. Riise ei ole kuitenkaan varma, olisiko Norwich valmis luopumaan ykköstykistään.

– Hyvin vaikea sanoa. Varmasti muut joukkueet tarkkailevat häntä. Osalla seuroista ottaa aikansa, kunnes he hankkivat jonkun, mutta taatusti monet joukkueet ovat hänestä kiinnostuneet. Hän on maalintekijä, ja jos sama tahti jatkuu, moni seura varmasti haluaisi hänet. Myös TOP-6 -joukkueista!

Lähde: Betssonin tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.