Uransa lopettanut italialaispelaaja syyttää Italian maajoukkuetopparia sukeltamisesta – ”Ei ollut ensimmäinen kerta”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajat isännöi sunnuntai-iltana Italiaa Ratinassa EM-karsintojen kuudennella ottelukierroksella.

Lauantaina Tampereelle saapunut Italia voitti aiemmin kuluvalla viikolla Armenian vieraissa maalein 3-1.

Italian avaintoppari Leonardo Bonucci hankki kamppailussa vastustajalleen punaisen kortin. Armenian Alexander Karapetyan sai toisen keltaisen kortin pallontavoittelutilanteessa. Bonuccin reaktioista päätelleen Karapetyanin kyynärpää osui topparia kasvoihin, mutta hidastuskuvien perusteella Bonucci ylireagoi selvästi tilanteessa, eikä Karapetyanille olisi pitänyt antaa toista varoitusta.

Urallaan muun muassa Napolia ja Bresciaa edustanut Paolo Ziliani kritisoi Bonuccia Armenia-ottelun jälkeen.

– Ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän yrittää filmata, huijata tuomaria ja siten saada etua joukkueelleen. Bonucci yritti huijata tuomaria väittäen, että vastustajan kyynärpää osui häntä kasvoihin ja lopulta onnistui siinä, kun suuren ja pelätyn Armenian syytön vastustaja lensi ulos. Miten hieno tilanne tämä onkaan italialaiselle jalkapallolle, Ziliani totesi ironisesti italialaismedioille.

– Bonuccin tapaus ei ole vahinko. En tiedä, onko sattumaa, että myös hänen joukkuetoveri Giorgio Chiellini on jäänyt useampaan kertaan kiinni samanlaisista tempuista.

Bonucci on illalla hyvin todennäköisesti Italian avauskokoonpanossa. Chiellini sen sijaan loukkasi viikko sitten vakavasti polveaan ja on keväälle saakka sivussa käytyään hiljattain polvileikkauksessa.

Lähde: Mundo Deportivo