Chelseasta Burnleyssä lainalla oleva keskikenttäpelaaja Danny Drinkwater on viime aikoina ollut jälleen otsikoissa – ja jälleen ehkä hieman väärällä tavalla.

Leicesterissä mestaruutta muutama kausi sitten juhlinut 29-vuotias ei ole aivan kokematon tekijä kohuotsikoissa. Kentän puolella on viime vuosina tapahtunut kovin vähän; huomio on kiinnittynyt enemmänkin anniskeluravintoloihin liittyviin tapauksiin.

Drinkwater joutui tuoreelta lainapestiltään sivuun, ajauduttuaan hiljattain tappeluun yökerhoiltana. Englannin A-maajoukkueessakin kolmen ottelun verran esiintyneen herrasmiehen kerrottiin lähennelleen paikallisen alasarjapelaajan tyttöystävää, minkä seurauksena tämän kaveriporukka pahoinpiteli hänet klubin ulkopuolella. Nyt on selvinnyt, että huilia jalkapallohommista tulee parin viikon verran.

Burnleyn ilmeikäs manageri Sean Dyche kuittasi tilanteen BBC:lle.

– Pelaajat ovat ihmisiä, ja ihmiset joutuvat sotkuihin. Hän on riittävän vanha ja viisas osatakseen välttää tällaisia, mutta niin silti vain joskus käy.

Drinkwaterin nilkka vaurioitui kärhämässä.

– Hän on nyt yksi meistä. Meidän on saatava hänet linjaan sen kanssa, missä tilanteessa hän on ollut, ja mihin hän haluaa päätyä. Olemme keskustelleet, ja niiden puheiden sisältö jää meidän väliseksemme.