FC Haka on voittanut Ykkösessä jo 13 ottelua putkeen, ja on marssimassa todella suvereeniin tapaan takaisin Veikkausliigaan kahdeksan vuoden poissaolon jälkeen. Parhaassa tapauksessa sarjanousu voi varmistua jo tulevana perjantaina. Jos Haka kukistaa tuolloin kotikentällään porilaisen MuSa:n, eikä TPS onnistu kaatamaan Turussa AC Kajaania, juhlitaan Valkeakoskella nousua jo nyt, viisi kierrosta ennen sarjan päätöstä.

Vaikka kuohujuomia ei vielä olekaan aihetta poksautella, on Valkeakoskella tänäänkin syytä hymyyn. Haka aloitti tiistaina ensi kauden kausarihaasteensa, jonka tavoitteena on myydä 1 934 kausikorttia – seuran perustamisvuoden kunniaksi. Vaikka vielä ei ole edes täysin varmaa, pelaako Haka ensi kaudella Ykköstä vai Veikkausliigaa, alkoi kampanja todella räjähdysmäisesti. Jo ensimmäisen vuorokauden aikana kausikortteja oli myyty yli 500. Lukemasta saisi olla moni nykyinenkin pääsarjaseura kateellinen.

Hakan kaksi kuukautta kestävässä kampanjassa kausikortit maksavat 59€. Viime syksynä seura järjesti vastaavan kampanjan, ja silloin tulos oli noin 1 600 myytyä kausaria.

[readmore from=Haka]

– Haluamme hyvissä ajoin kertoa kannattajille, että olemme tosissamme tähtäämässä Veikkausliigaan. Emme ole unohtaneet kannattajien tukea vaikeinakin aikoina, ja siksi kausikortin saa ensi kaudellekin todella edullisesti. Edellyttäen tietenkin, että kampanjatavoite toteutuu, Hakan hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen kertoo.

– Kausikorttituotot ovat myös merkittävä osa ensi kauden pelaajabudjettia. Nyt jokaisella Haka-henkisellä on mahdollisuus olla luomassa hyvää pohjaa myös ensi kauden joukkueen kokoamiseen. Näytetään yhdessä, että myös tässä mielessä kuulumme maan korkeimmalle sarjatasolle.

Hakan kausikorttikampanja päättyy jo ennen kauden päättymistä 18.10.