Veikkausliiga
VPS – FC Lahti
Perjantai 20.09. klo 18:30

Veikkausliigan haastajasarja jatkuu perjantaina yhdellä ottelulla. Otteitaan parantanut ja jumbosijalta ainakin hetkeksi pois noussut VPS kohtaa haastajasarjaa johtavan FC Lahden. Ottelun ratkaisutekijöitä ovat VPS:n pelaajatilanne ja lahtelaisten tahtotila. Mielenkiintoa tästä taistosta ei ainakaan puutu.

VPS taisteli Pohjanmaan derbyssä hienosti SJK:ta vastaan ja tuliaisena oli tasapelipiste, jolla vaasalaiset nousivat tasapisteisiin KPV:n kanssa. VPS:llä oli jälleen vaikeuksia pelata täysi ottelu tarvittavalla sykkeellä. Raita on kuitenkin parantanut hirmuisesti pelaamistaan viime viikkoina ja siksi onkin iso sääli, että joukkueelta näyttäisivät loppuvan puolustajat. Jo ennenstään kupattu ja kapea puolustusmateriaali sai jobinpostia, kun Timi Lahden kausi on ohi loukkaantumisen vuoksi. Samoin Martti Haukioja on tämän kauden pelinsä pelannut. Christian Sundin on siis kursittava puolustuslinja kasaan käyttämällä keskikenttäpelaajia. Miten tämä sitten toimii, jää nähtäväksi.

FC Lahti avasi haastajasarjan suvereenilla 3-0 voitolla RoPSista. Piikkipaikalla paistattelevaa kuhnurilaumaa ei siis putoamiskamppailu koske, vaan joukkue kärkkyy paikkaa jatkopeleihin europaikasta. Sami Ristilän joukoista on loukkaantumisen takia pois Drilon Shala. Eemeli Virta ja Jean-Christophe Coubronne huilaavat korttitilien täyttymisen vuoksi saatua pelikieltoa. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat molemmat päättyneet tällä kaudella 1-1 tasapeliin.

Lyö vetoa ottelusta:

Koska VPS joutuu heittämään kehiin melko epäsovinnaisen kokoopanon, lisääntyy maaliodottama hieman peliin. Näin ollen rohkaistun kokeilemaan runsasmaalisuutta: vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,02.

 

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO