© Kuva: Getty Images

Watford – Arsenal: Maaleja Vicarage Roadilla?

Valioliiga
Watford – Arsenal
Sunnuntai 15.09. klo 18:30

Sunnuntaina Valioliigassa kohtaavat maaottelutauon aikana valmentajapotkuihin turvautunut sarjajumbo Watford sekä sarjan kohtuullisesti aloittanut Arsenal. Vicarage Roadilla paniikkinappula on ollut ennenkin herkässä – tällä kertaa seura nimitti Javi Gracian tilalle joukkueen entisen managerin Quique Sanchez Floresin. Valioliiga on raadollinen työympäristö ja melkoisen nopeasti katosi sädekehä suositun Graciankin pään ympäriltä.

Watford ei ole ollut aivan niin huono kuin ensimmäisten otteluiden tulokset antavat ymmärtää. Silti puolustus on ollut kovin haavoittuvainen ja etenkin kotona on niiattu anteeksiantamattoman helposti. Joukkueen luokka ei ole missään tapauksessa näin huono, mutta on jokseenkin arvailujen varassa, mitä valmentajanvaihdos tekee lyhyellä tähtäimellä joukkueen suoritukselle. Floresin yksi tärkeimmistä tehtävistä on palauttaa miehistönsä itseluottamus.

Arsenal pelasi kovat ottelut Liverpoolia ja Tottenhamia vastaan ennen maajoukkuetaukoa. Poolia vastaan ei ollut oikein jakoja, mutta Spursia vastaan Unai Emeryn miehistö nousi otteluun mukaan miehekkäästi ja olisi ansainnut jopa voiton. Samanlaisena Arsenal tarjoaa Floresillekin kovan tulikasteen uuden valmentajapestin aluksi. Tässä ottelussa Arsenalilla on hieman kokoonpanohuolia varsinkin alakerrassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet keskimäärin runsasmaalisia, enkä näe tälle muutosta nytkään. Kummankaan joukkueen puolustus ei ole vahvin osa-alue ja tulivoimaa löytyy molemmista porukoista. Otan vetosuosituksena Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,40.

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.