Serie A
AC Milan – Lecce
Sunnuntai 20.10. klo 21:45

Sunnuntain viimeinen nosto tulee Serie A:sta, jonka iltamatsissa kauden onnahdellen aloittanut AC Milan isännöi San Sirolla putoamisviivalla taiteilevaa Lecceä. Joukkueita erottaa tässä vaiheessa vain kolme pistettä, mutta luonnollisesti tosiasiallinen tasoero on paljon suurempi. AC Milanin kannattajat odottavat tästä ottelusta kasvojenpesua ja tasonnostoa. Kieltämättä siihen on nyt oivallinen tilaisuus.

AC Milanin huonot otteet johtivat siihen, että Marco Giampaolo sai potkut. Tilalle otettiin Stefano Pioli, jonka odotetaan avaavan joukkueen sisäisiä solmuja. Joukkueen maalinteko on ollut katastrofaalisen huonolla tasolla ja joukkueen maalitykki Krzysztof Piatek on saanut aikaiseksi vain kaksi maalia. Tässä ottelussa Davide Calabria sekä Samu Castillejo puuttuvat kokoonpanosta pelikieltojen vuoksi.

Lecce ei ole näyttänyt kummoiselta tähän asti. Varsinkin joukkueen puolustus on ollut melkoista reikäjuustoa: Lecceä vastaan on verrattain helppo päästä maalintekotonteille. Jos tähän asiaan ei saada korjausta, Fabio Liveranin porukkaa voi odottaa kauden päätteeksi putoaminen Serie B:hen. Hieman yllättäen Lecce on ottanut kaikki sarjapisteensä vieraissa, mutta se lienee tilastollinen sattuma. Lecceä vastaan tulee varmaankin lyötyä vetoa useamminkin tällä kaudella. Kokoonpanotilanne vierailla on sangen hyvä.

Lyö vetoa ottelusta:

En näe tähän otteluun kuin yhden mahdollisuuden: AC Milanin pelaamisen tasoituksella. Luotan, että Pioli saa joukkueesta edeltäjäänsä enemmän irti. Vetosuositus on vähintään kahden maalin voitosta: Aasialainen tasoitus, AC Milan -1.5 kertoimella 2,16.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO