AC Oulu tiedottaa kotisivuillaan solmineensa kaksivuotisen jatkosopimuksen maalivahtinsa Juhani Pennasen kanssa. 26-vuotiaan Pennasen jatkoa voi pitää erittäin tärkeänä. Vaikka nousijasuosikkina pidetyn joukkueen kausi menikin pahasti alakanttiin, oli Pennanen yksi onnistujista. AC Oulun kannattajat valitsivatkin hänet kauden 2019 parhaaksi pelaajaksi.

Kaikkiaan Pennanen on torjunut AC Oulun maalilla Ykkösessä 51 ottelua, joista päättyneellä kaudella 24. Niissä takaiskumaaleja tuli 23. Nollapelejä on kertynyt 17, joista vuonna 2019 kymmenen.

Lisäksi Pennanen on pelannut uransa aikana OPS:ssä ja PS Kemissä. Veikkausliigapelejä vyöllä on 22.

[readmore from=AC-Oulu]

– Edellinen kausi on nollattu ja siitä on otettu opiksi. Katseet ovat vahvasti jo tulevassa. Minulla on valtava palo voittaa ja menestyä ja tiedän, että pystyn yhä parantamaan reilusti. Tavoitteena on pystyä omalla esimerkillä nostamaan koko joukkueen ja etenkin nuorten pelaajien tasoa, Pennanen kommentoi seuran tiedotteessa.

AC Oululla on ensi kaudelle nyt seitsemän julkaistua pelaajasopimusta. Seurassa ensi kaudella pelaavat Pennasen ohella Lassi Nurmos, Juho Mäkelä, Jere Aallikko, Loorents Hertsi, Miika Koskela ja Lasse Ikonen.