AS Roman lainapelaajan kausi pipariksi – edessä viiden kuukauden sairausloma

© Kuva: Getty Images
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Chelseasta AS Romaan täksi kaudeksi lainatun Davide Zappacostan kausi 2019-2020 jää pahasti torsoksi. 27-vuotias Italian A-maajoukkueessakin 13 peliä pelannut Zappacosta loukkasi Roman harjoituksissa polvensa eturistisiteitä, ja joutui leikkauspöydälle.

Leikkaus sujui hyvin ja Zappacosta twiittasi itse tilanteestaan sairaalasta käsin.

– Tällä kertaa isku oli kova ja odottamaton! Kiitän professori Mariania leikkauksesta sekä kaikkia, jotka ovat olleet lähelläni. Teistä saan voimaa! Olen valmis tekemään kovasti töitä ja palaamaan vahvempana kuin koskaan, Zappacosta kirjoitti.

Sky Sports Italian mukaan Zappacostaa odottaa nyt 4-5 kuukauden pakkolepo. Miehen lainasopimuksessa on purkupykälä, jonka AS Roma voi halutessaan aktivoida tammikuussa.

Zappacosta ehti pelata ennen loukkaantumistaan Roman paidassa vain 12 minuuttia, sillä aiemmin häntä oli kiusannut pohjelihasvamma. Chelseaan hän siirtyi Torinosta 25 miljoonan euron siirtosummalla kesällä 2017.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!