La Liga
Athletic Bilbao – Espanyol
Keskiviikko 30.10. klo 21:00

La Ligassa pelataan vilkas keskiviikkokierros viidellä ottelulla ja otan noston Athletic Bilbaon ja Espanyolin välisestä kamppailusta. Viikonloppunahan Bilbao oli vastapelijoukkueena Atletico Madridia vastaan ja sitä vastaan pelaaminen toi tipsarille vetovoiton. Kertoimenasettelu tähän otteluun näyttää siltä, että Petsipapan on jatkettava samoilla linjoilla.

Lauantain tappio-ottelu oli jo viides peräkkäinen Athleticille ilman voittoa. Gaizka Garitanon miehistöllä ei ollut sen kummempaa sanansijaa matsissa. Tällä hetkellä joukkueelta puuttuu tarvittava laatu viimeistellä hyökkäyksistään maaleja. Ylipäätään Athletic ottelun suosikkina peliä tekemässä tuntuu hieman nihkeältä skenaariolta – varsinkin kun Espanyol alkaa viimein saamaan juonen päästä kiinni.

Espanyolin alkukausi oli aivan kammottava ja joukkue vaihtoikin hyvissä ajoin valmentajaa: Pablo Machin tuntuu saaneen rivejä järjestykseen ensi töikseen. Sunnuntaina Periquitos piti kotijoukkue Levanten poissa maalitonteilta ja otti varmasti helpottavan vierasvoiton. Tämä toi varmasti kosolti itseluottamusta ryvettyneelle katalonialaisjoukkueelle. Odotettavissa on, että Machin tuo joukkueensa otteluun varovaisella taktiikalla.

Lyö vetoa ottelusta:

Kuten alussa mainitsin, Athletic Bilbao jatkaa vastapelijoukkueena. Vieraiden tasoituskertoimissa on hieman ilmaa, joten otan vedon sen puolesta, että Espanyol saa ottelusta vähintään pisteen. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Espanyol +0.5 kertoimella 1,96.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO