Avoin tilitys somessa – Wayne Rooneyn vaimolta raskas syytös toisen pelaajan puolisoa kohtaan

© Kuva: Getty Images

Brittifutiksen huipulla kuohuu. Yhden maan lähihistorian suurimman jalkapallotähden Wayne Rooneyn vaimo Coleen Rooney julkaisi keskiviikkona avoimen Twitter-päivityksen, jossa hän syyttää Rooneyn entisen maajoukkuetoverin Jamie Vardyn vaimoa Rebekah Vardya yksityisasioidensa vuotamisesta keltaiselle lehdistölle, ja tarkemmin sanottuna Sun-tabloidille.

Rooney kertoo tulleensa johtopäätökseensä empiirisen kokeensa perusteella. Hän kirjoitti Instagramiinsa tekaistuja tarinoita, jotka blokkasi kaikilta muilta paitsi Rebekah Vardylta, ja kuinka ollakaan, päivitykset päätyivät Sunin sivuille.

– Tämä on ollut elämäni taakka jo muutaman vuoden ajan, ja olen vihdoin päässyt asioista jyvälle, Coleen Rooney kirjoitti twiittinsä saatetekstissä.

– Muutaman vuoden ajan joku, johon olen luottanut niin, että hän on seurannut henkilökohtaista Instagram-tiliäni, on jatkuvasti välittänyt tietoa Sun-lehdelle yksityisistä postauksestani ja tarinoistani. Heille on annettu todella paljon tietoa minusta, ystävistäni ja perheestäni – kaikki ilman lupaani ja tietoani, twiitti jatkuu.

– Yritin pitkään keksiä, kuka se voisi olla, ja sain epäilyksen monestakin eri syystä. Todistaakseni sen sain idean. Blokkasin Instagram-tarinoistani jokaisen yhtä lukuun ottamatta (yksityisen tilini seuraajat ovat varmaan ihmetelleet, miksi en ole julkaissut tarinoita siellä vähään aikaan).

– Viimeisten viiden kuukauden ajan olen postannut joukon tekaistuja tarinoita katsoakseni, päätyvätkö ne Suniin. Ja tiedättekö mitä, niin kävi! Tarina sukupuolivalinnasta Meksikossa, televisioon paluusta ja viimeisimpänä kellarin vesivahingosta uudessa talossani.

– On ollut kovaa pitää tieto sisälläni ja olla kommentoimatta mitään, varsinkin, kun tarinat on vuodettu, mutta niin oli pakko tehdä. Nyt tiedän varmasti, miltä tililtä/keneltä ne ovat tulleet.

– Olen tallentanut ja ottanut kuvat kaikista alkuperäisistä tarinoista, jotka osoittavat selvästi, että vain yksi henkilö on nähnyt ne. Hän on Rebekah Vardy.

Englannissa muun muassa tosi-tv-ohjelmista tuttu Rebekah Vardy on kiistänyt Coleen Rooneyn syytökset. Hän kiistää puhuneensa toimittajille koskaan Rooneysta, vaikka nämä olisivat soittaneetkin hänelle. Sen sijaan Vardy ehdottaa, että joku on saattanut saada haltuunsa hänen Instagram-tilinsä salasanan.

– Vuosien saatossa monilla ihmisillä on ollut pääsy Insta-tililleni ja vasta tällä viikolla huomasin, että seuraan ihmisiä, joita en tunne, ja jotka eivät ole koskaan seuranneet minua. En tarvitse rahaa enkä tiedä, mitä voittaisin, jos myisin tarinoita sinusta? Pidin sinusta kovasti, Coleen, ja olen todella pahoillani, että päätit tehdä näin, varsinkin, kun olen viimeisilläni raskaana. Minua ällöttää, että joudun edes kiistämään tämän, Rebekah Vardyn vastaus kuului Guardianin mukaan.

Wayne Rooney ja Jamie Vardy pelasivat Englannin maajoukkueessa yhtä aikaa vuosina 2015-2016. Molemmat vetäytyivät omaehtoisesti maajoukkueesta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.