EFL Cup
Burton – Leicester
Tiistai 29.10. klo 21:45

Otan tiistaille yhden noston Englannin Liigacupista, jossa kolmannella sarjatasolla operoiva sympaattinen pikkuseura Burton Albion isännöi vahvassa nosteessa olevaa Leicesteriä. Vasta kymmenisen vuotta sitten liigatasolle noussut Burton on pelannut korkeimmillaan Championshipissä. Viime kaudella se pelasi Liigacupissa peräti semifinaaleissa, mutta Manchester City oli aivan liian kova vastus.

Viime kierroksella Burton kaatoi Bournemouthin 2-0, joten joukkue osaa pelata isompiaan vastaan. Kausi League Onessa ei ole ollut Nigel Cloughin suojateille kovinkaan erikoinen, sillä joukkue on tukevasti sarjan keskikastissa. Huomattavaa on ollut, että Burtonin kotiottelut ovat tällä kaudella olleet todella maalikuivia – niissä on tehty keskimäärin alle yksi maali per ottelu.

Leicester järjesti perjantaina peijaiset teurastamalla vieraissa Southamptonin 0-9. Monet odottavat tämän toistamista Burtonia vastaan, mutta Liigacupin merkitys ei ole joukkueille suuri ja Brendan Rodgers tuleekin kierrättämään pelaavaa kokoonpanoa tässä ottelussa raskaasti. Ei ole todennäköistä, että esim. Ayoze Perez, Jamie Vardy, James Maddison tai Kasper Schmeichel olisivat avauksessa. Leicesterillä on tuoretta kokemusta cup-magiikasta, kun se putosi tammikuussa FA Cupista häviämällä League Twon Newportille 2-1.

Lyö vetoa ottelusta:

Leicester on rotaatiosta huolimatta jättisuosikki ottelussa, mutta kaikkensa antava Burton tulee tuskin olemaan mikään ylikäveltävä vastus. Vedonlyönnillisesti cupin ottelut ovat vaarallisia, mutta pikkuyrityksenä otetaan Burtonin venymisestä petsi: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Burton +1.5 kertoimella 1,88.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO