Championship
Cardiff – Sheffield W
Perjantai 18.10. klo 21:45

Maajoukkuetauko on ohi ja Championship palaa tositoimiin perjantaina Cardiffin ja Sheffield Wednesdayn välisellä ottelulla. Molemmat joukkueet jäivät tauolle taulukon puolenvälin yläpuolelle; Wednesday kolme pistettä illan isäntien yläpuolella. Cardiff on tähän asti elänyt lähes pelkästään kotipeleillään – meno on vieraissa ollut sangen nuhaista.

Ennen maaottelutaukoa Cardiff hävisi vieraissa West Bromwichille selkeähkösti 4-2. Ottelu jatkoi tältä kaudelta tuttua kaavaa: Neil Warnockin suojatit eivät pysty vieraissa tällä hetkellä täysipainoisiin suorituksiin. Isossa kuvassa Cardiffilla voisi olla peliesityksillään pisteitä hieman enemmän kuin tällä hetkellä sarjataulukko osoittaa. Kokeneelta Warnockilta puuttuu perjantain ottelusta ainakin Sol Bamba sekä Isaac Vassel.

Sheffield Wednesday kaatoi ennen taukoa Wiganin niukasti 1-0. Joukkueen esitykset ovat vaihdelleet kovastikin ottelusta toiseen, mutta perustasoltaan Owls on kelpo porukka ja pisteittensä väärti. Garry Monk on joka tapauksessa onnistunut ainakin järjestämään joukkueensa puolustuksen hyvin, sillä vain Leedsiä vastaan on tehty vähemmän maaleja. Massimo Luongo loukkaantui maajoukkuetauon aikana, mutta Fernando Forestieri on jälleen käytettävissä pelikieltonsa jälkeen.

Lyö vetoa ottelusta:

Kyseessä on kahden hyvin organisoidun joukkueen kohtaaminen, jonka maaliodottama ei ole kovin korkea. Cardiffin kotimenestyksen rohkaisemana otan kevyenä vetosuosituksena kotivoiton: Cardiff voittaa ottelun kertoimella 2,33.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO