Englannin maajoukkueen ja Chelsean keskikenttäpelaaja Ross Barkley ajautui sunnuntaina illalla taksikuskin kanssa väittelyyn, joka ratkesi vasta poliisin tultua paikalle, kertoo Mirror-lehti.

Riita syntyi, kun Barkley, 25, pudotti ranskalaiset perunansa taksin lattialle ja kieltäytyi maksamasta. Paikalle hälytettiin poliisi, joka keskusteli Barkleyn kanssa useita minuutteja.

Lopulta viranomaiset saattoivat Barkleyn pankkiautomaatille ja takaisin taksille, jotta hän pystyi maksamaan kuljettajalle.

– Näin taksin pysähtyvän, ja siinä oli kiista kuljettajan ja matkustajan kanssa, joka oli Ross Barkley, kertoi silminnäkijä Mirrorille.

– Näytti siltä, että Barkley oli pudottanut ranskalaisensa taksin lattialle.

– Hän kieltäytyi nostamasta niitä ylös ja sitten hän kieltäytyi maksamasta. Hän vaikutti olevan todella humalassa.

– Kuski soitti varmaankin poliisin, koska kaksi poliisiautoa ilmestyi paikalle.

– Barkley hoki: ”Minä en maksa, minulla ei ole käteistä, minä en maksa”.

– Mutta lopulta poliisit saattoivat hänet automaatille Hardman Streetille. Hän nosti hieman rahaa, tuli takaisin ja antoi ne viranomaisille, jotka sitten antoivat ne taksikuljettajalle, joka ajoi pois.

– Ranskalaisia ei oltu vieläkään nostettu ylös.

Tilannetta sivusta seuranneet ihmiset naureskelivat Barkleylle. Yksi ihmetteli, eikö Chelsean pelaajalla ole varaa maksaa kuljettajalle ja toinen tarjoutui maksamaan kuskille Barkleyn puolesta.

Tapaus sattui Barkleyn kotikaupungissa Liverpoolissa. Lontoossa majaansa pitävä Chelsea kohtaa seuraavassa ottelussaan ranskalaisen Lillen keskiviikkona Mestarien liigassa vieraskentällä.

Liverpool Echo

@LivEchonews
Ross Barkley escorted to cash machine by police after dropping chips in cab.

Full Story: liverpoolecho.co.uk/news/liverpool…