Keskiviikkona useiden huomio Milanissa kiinnittyi siihen, kun Internazionale isännöi Borussia Dortmundia Mestarien liigassa. Aiemmin samana päivänä samat joukkueet olivat kuitenkin jo kohdanneet UEFA Youth Leaguessa eli alle 19-vuotiaiden pelaajien Mestarien liigassa.

Interin edustusjoukkue hoiti oman hommansa 2-0-lukemin ja vei myös Youth Leaguen kamppailun selvästi 4-1. Jälkimmäisenä mainitussa ottelussa isoimman huomion vei kuitenkin Dortmundin ainoaksi jäänyt maali. Syynä tähän on se, että osuman teki vasta 14-vuotias superlupaus Youssoufa Moukoko.

Moukokosta tuli osumansa myötä kilpailun historian selvästi nuorin maalintekijä. Aikaisemmin ennätystä pitivät hallussaan Ajaxin Youri Regeer ja Olympiakosin Christos Liatsos, jotka olivat onnistuessaan 16 vuoden ja 30 päivän ikäisiä.

Borussia Dortmund

@BVB
Tooooooooooor für die #BVBU19, Youssoufa Moukoko trifft zum 0️⃣:1️⃣.

Moukoko on ollut iästään huolimatta otsikoissa jo vuosia. Hän nousi julkisuuteen voitettuaan Dortmundissa 12-vuotiaana alle 17-vuotiaiden sarjan maalikuninkuuden tekemällä 16 maalia vain seitsemässä ottelussa.