La Liga
Eibar – Villarreal
Torstai 31.10. klo 20:00

La Ligan viikkokierros jatkuu vielä torstaina kolmella ottelulla. Otan torstaille noston Eibarin ja Villarrealin välisestä taistosta. Vieraat ovat sarjataulukossa korkeammalla ja joukkueet tuntuvat muutenkin olevan matkalla eri suuntiin. Vaan onko tämä koko totuus joukkueiden välisestä tasoerosta?

Eibarin kausi ei ole ollut kovinkaan häävi tähän asti. Alkukaudesta pisteitä tuli silloinkin, kun niitä ei välttämättä olisi ansaittu. Viimeiset kolme peliä ovat sujuneet ilman voittoa ja viikonloppuna Valladolidia vastaan Jose Luis Mendilibarin suojatit olivat sangen aseettomia. Edes kotona Ipurualla eivät otteet ole kahdesta voitosta huolimatta varsinaisesti hurmanneet, joten otteiden pitäisi piristyä tai kaudesta voi tulla baskeille todella vaikea.

Villarreal aloitti kauden kuin vanha dieselveturi. Muutaman kierroksen jälkeen onnen avaimet kuitenkin löytyivät ja tähän otteluun Javier Callejan nippu lähtee kahden ottelun orastavassa voittoputkessa. Edellisessä ottelussa esitys Espanyolin vieraana oli tasapainoinen, eikä viimeksi Alavesista ollut juuri vastusta, vaikka vieraat tulivat toisen jakson alussa vielä tasoihin. Villarrealilla on tässä ottelussa lukuisia loukkaantumisia, jotka vaativat Callejalta järjestelyä eri pelipaikoilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Eibar on kaikesta huolimatta vahva Ipurualla ja pystyy ratkaisuihin. Villarrealilla on kosolti tulivoimaa. Näen tässä ottelussa hieman keskivertoa enemmän maaleja, joten pelisuosituskin tulee runsasmaalisuudesta: Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,83.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO