Arsène Wenger on kiinnostunut Lyonin päävalmentajan tehtävistä, kertoo ESPN.

Paikka vapautui tällä viikolla, kun Lyon antoi potkut Sylvinholle, joka ehti luotsata joukkuetta vain muutaman kuukauden. Hän johdatti Lyonin 11 otteluun, joista Les Gones voitti vain kolme.

ESPN:n mukaan Lyon on kiinnostunut Wengeristä, 69, mutta ranskalaisseuran ykkösvaihtoehto on Laurent Blanc, jonka kanssa seura keskusteli tiistaina.

Blanc on ollut vapailla markkinoilla jätettyään Paris Saint-Germainin vuonna 2016. Wenger taas on ollut vailla valmentajan töitä lähdettyään Arsenalista viime vuonna 22 vuoden työsuhteen jälkeen.

Laurent Blanc valmensi PSG:tä kolme vuotta ja voitti jokaisena kautenaan vähintään tuplamestaruuden Ranskassa. Kuva: Getty Images

Wenger paljasti juuri, että hän on hylännut tarjouksia eri Valioliigan seuroilta, koska hän on yhä ”Arsenalin mies”. Lehtitietojen mukaan hän on periaatteessa päässyt sopuun roolista kansainvälisessä jalkapalloliitossa Fifassa, mutta Wengerin päätavoite on palata seuravalmennukseen mahdollisimman pian.

Hänen etunaan voi olla se, että hänen hyvä ystävänsä Gérard Houllier on Lyonin puheenjohtajan Jean-Michel Aulasin neuvonantaja.

Lyon haluaa julkistaa uuden päävalmentajansa tällä viikolla. Siten valmentajalla olisi viikko aikaa valmistautua joukkueen seuraavaan otteluun, jossa Lyon kohtaa kotonaan Dijonin 19. lokakuuta. Lyon on yhdeksän kierroksen jälkeen Ranskan pääsarjassa Ligue 1:ssä vasta 14:s.