Gareth Bale matkusti yllättäen Lontooseen – seurasiirto vireillä? Näin agentti kommentoi tilannetta

© Kuva: Getty Images

Real Madridin laitahyökkääjä Gareth Bale matkusti varhain maanantaina espanjalaislehdistön mukaan Lontooseen tavatakseen agenttinsa Jonathan Barnettin.

Los Blancosin managerin Zinédine Zidanen mukaan Bale sai seuralta luvan matkalleen henkilökohtaisen pulman takia. Enempää ranskalaisluotsi ei asiaa avannut.

Espanjalaismedia ei kuitenkaan niele Zidanen selitystä vaan arvelee Balen tapaavan agenttinsa Barnettin keskustellakseen tammikuun siirtoikkunan aikana tulevasta mahdollisesta seurasiirrosta.

Bale on ollut siirtohuhujen kohteena jo pitkän tovin, eivätkä tämän ja Zidanen välit ole paikallisten toimittajien käsityksen mukaan erityisen lämpimät. Balen vastuu Real Madridissa on vain pienentynyt vuosi vuodelta.

Barnett kommentoi Balen tilannetta espanjalaisen radioaseman Deportes Cuatron haastattelussa ja vakuutti, ettei Bale halua vaihtaa maisemaa.

– Gareth on haltioissaan pelata Madridille.

Barnett otti kantaa myös Balea koskeviin siirtohuhuihin. Walesilaisen nimi on yhdistetty Valioliigan lisäksi myös Kiinan pääsarjaan.

– Kiina? Älkää uskoko kaikkea lukemaanne, Barnett kuittasi.

Balen uskotaan saapuneen takaisin Madridiin tiistai-iltana ja olevan joukkueen vahvuudessa keskiviikkoaamun harjoituksissa. Pelikuntoinen hän ei vielä ole, vaan jatkaa vammansa kuntouttamista. Bale on siis sivussa keskiviikkoillan sarjapelistä, jossa Real saa vieraakseen Leganésin Santiago Bernabéulle.