Huuhkajien topparille todella erikoinen ulosajo – katso vaikka itse

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien puolustaja Leo Väisänen sai hämmästellä silmät päästään tiistaisesssa Hollannin Cupin ottelussa. 22-vuotias suomalainen ajettiin suoralla punaisella ulos vierasottelussa Ijsselmeervogelsia vastaan, kun peliä oli pelattu 22 minuuttia.

Samasta tilanteesta kotijoukkue sai myös rangaistuspotkun, josta Danny van den Meiracker teki taululle tilanteeksi 1-0. Lopulta Ijsselmeervogels eteni 32 parhaan joukkoon maalein 3-0.

Hollannin Fox Sports latasi tilanteesta videon Twitteriin. Videon perusteella VAR:ia ei ollut todellakaan käytössä, sillä Väisäsen niin sanottu ”rike” ei edes tapahtunut rangaistusalueen sisällä, joten pilkkuun ei pitäisi olla mitään perusteita. Eikä Väisäsen kontaktistakaan kovin helposti löydä ulosajon veroista toimintaa – eikä totta puhuen edes vapaapotkun.

Samaa mieltä ollaan myös twiitin kommenttikentässä. Jotkut syyttävät kommenteissa Hollannin jalkapalloliittoa ”mafiaksi” ja toiset peräänkuuluttavat videotarkistusta. Väisästä ei syntipukiksi tilanteessa soimata.

Jos allaoleva twiitti ei näy, sen voi katsoa myös tästä linkistä.

Kolmannella sarjatasolla pelaavalle Ijseelmeervogelsille annettiin ottelussa viisi varoitusta, kun sarjaporrasta ylempänä pelaava Den Bosch sai Väisäsen punakortin lisäksi vain yhden keltaisen.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.