Ilveksen luottopelaajalle jatkosopimus ja kutsu maajoukkueeseen

© Kuva: Juha Tamminen
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Ilves on käyttänyt keskikenttäpelaaja Yusif Moussan sopimuksessa olleen option. Näin ollen nigeriläispelaaja jatkaa seurassa myös kaudella 2020.

Moussa, 21, allekirjoitti sopimuksen tamperelaisten kanssa huhtikuussa oltuaan seurassa aiemmin testijaksolla. Hän on pelannut tämän kauden Veikkausliigassa 22 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kaksi maalia ja syöttänyt kolme.

Suomen Cupissa hän pelasi kahdessa ottelussa, välierässä ja loppuottelussa, jossa Ilves voitti IFK Mariehamnin 2-0 ja sai paikan ensi kauden europeleihin.

Moussa sai juuri kutsun Nigerin A-maajoukkueeseen, joka kohtaa tällä viikolla Keski-Afrikan tasavallan ja Mauritanian. Otteluiden jälkeen Moussa lentää takaisin Tampereelle valmistautumaan kauden viimeiseen peliin, jossa Ilves kohtaa ensi viikon lauantaina kotonaan Helsingin Jalkapalloklubin.

Tamperelaiset taistelevat vielä pronssimitaleista, joita janoaa myös Honka, joka kohtaa omassa päätöskierroksen ottelussaan IFK Mariehamnin. Honka ja Ilves ovat tasapisteissä, mutta espoolaiset ovat kolmannessa sijassa kiinni paremman maalieron turvin.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!