36-vuotiaan Kari Arkivuon yhdeksän vuotta jatkunut ura ruotsalaisessa BK Häckenissä tulee päätökseensä tämän kauden lopussa. Ruotsalaisen Göteborgs-Postenin mukaan Arkivuo muuttaa kauden päätteeksi takaisin Suomeen.

Suomessa asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

– Tietysti se tuntuu vähän surulliselta. Seura on ollut tärkeä osa elämääni niin pitkään, vasemman laitapuolustajan tontilla parhaiten viihtyvä Arkivuo totesi ruotsalaislehdelle.

Tällä kaudella Arkivuo on kärsinyt loukkaantumisista, ja on pelannut siksi vain kuusi ottelua. Suomen kentillä Arkivuo on nähty viimeksi vuonna 2005. Häckeniin hän siirtyi kesällä 2010, pelattuaan sitä ennen norjalaisessa Sandefjordissa ja hollantilaisessa Go Ahead Eaglesissa.

[readmore from=Arkivuo-Kari]

Huuhkajissa Arkivuo pelasi vuosina 2005-2017 kaikkiaan 56 maaottelua ja saavutti kannattajien keskuudessa likimain kulttimaineen. Ainoan A-maajoukkuemaalinsa puolustaja teki heti debyyttiottelussaan, marraskuussa 2005 pelatussa ystävyysottelussa Viroa vastaan. Arkivuo vetäytyi A-maajoukkueesta oma-aloitteisesti edellisten MM-karsintojen jälkeen.

- En lopeta pelaamista, mutta (jatkosta) en sano enempää, Arkivuo sanoi Ilta-Sanomien mukaan.

Arkivuo on lahtelaisen Kuusysin kasvatti, joka on pelannut Veikkausliigaa vain ja ainoastaan FC Lahdessa. Arkivuo debytoi Veikkausliigassa 17-vuotiaana vuonna 2001 ja pelasi sarjassa kaikkiaan 101 ottelua ennen pitkän ulkomaankierroksensa alkua vuonna 2005.