Juventuksen legendapelaaja joutui kotonaan aseellisen ryöstön kohteeksi – lähetti varkaille viestin: ”Olet surkimus”

© Kuva: Getty Images

Italian A-maajoukkueen ja Juventuksen entinen keskikenttäpelaaja Claudio Marchisio joutui vaimonsa, Robertan,kanssa aseistetun ryöstön kohteeksi perheen kotona Torinossa tiistai-iltana, kertoo Gazzetta dello Sport.

Lehden mukaan neljä ryöstäjää uhkasi pariskuntaa kahdella pistoolilla ja ruuvimeisselillä. Marchisio joutui antamaan voroille rahaa ja arvoesineitä.

Ryöstösaaliin arvoa ei ole tuotu julkisuuteen, mutta sen uskotaan olevan merkittävä. Marchisio ilmoitti ryöstöstä paikallispoliisille heti varkaiden lähdettyä.

Poliisi selvittää tapausta rakennuskompleksin videokameroiden materiaalin avulla.

Marchisio lähetti varkaille viestin sosiaalisessa mediassa keskiviikkona.

– Jos astut ihmisen kotiin ryöstääksesi hänet, olet rikollinen. Jos osoitat aseella naista naamaan, olet surkimus. Jos et osaa sanoa tästä muuta kuin idioottimaisen vitsin, olet säälittävä. Kaikille muille sydämelliset kiitokset sympatiastanne, kirjoitti Marchisio Twitteriin Football Italian mukaan.

Marchisio edusti Juventusta vuosina 1993-2018 ja voitti torinolaisseurassa mm. seitsemän Serie A:n mestaruutta ja neljä Coppa Italiaa. Uransa viimeisen kauden hän vietti Pietarin Zenitissä, jossa hän voitti Venäjän liigamestaruuden. Italian A-maajoukkueessa Marchisio pelasi 55 ottelua. Hän ilmoitti uransa päättymisestä lokakuun alussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.