Kaksi Helmarien pelaajaa mukana historiallisessa derbyssä Italiassa

© Kuva: Getty Images

Suomen naisten A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Nora Heroum ja puolustaja Anna Auvinen todistivat sunnuntaina aitiopaikoilta historiallista hetkeä Italian jalkapallossa.

Heroumin, 25, edustama AC Milan voitti Auvisen, 32, Internazionalen 3-1, kun joukkueet kohtasivat Milanon suurseurojen paikallisottelussa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Milan ja Inter ottivat yhteen naisten Serie A:ssa.

Kummatkin joukkueet perustettiin viime vuonna. Milan aloitti taipaleensa pääsarjasta, jossa se tuli kolmanneksi. Inter aloitti sarjaporrasta alempana, mutta nousi salamana ylös pelattuaan lähes täydellisen kauden, joka sisälsi 21 voittoa ja yhden tasapelin.

Sunnuntain ottelussa Milan siirtyi kahden maalin johtoon Dominika Čončin osumilla. Gloria Marinelli toi Interin maalin päähän, mutta Deborah Salvatori Rinaldi sinetöi voiton punamustille. Sekä Heroum että Auvinen pelasivat ottelussa täydet minuutit.

Ottelu pelattiin 4 500-paikkaisella, loppuunmyydyllä Stadio Bredalla. Milan on kolmen kierroksen jälkeen sarjakärjessä voitettuaan kaikki pelinsä. Inter on 12 joukkueen sarjassa seitsemäntenä.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.