Veikkausliigaa johtava ja mestaruuskantaan 43 vuoden tauon jälkeen halajava Kuopion Palloseura on palkannut uuden myynti- ja markkinointijohtajan. Tuore KuPS-vahvistus Elina Koivisto aloitti työt seurassa jo maanantaina 7. lokakuuta.

Aiempaa työkokemusta Koivistolla on muun muassa vuosien yrittäjyydestä urheilun sekä hyvinvoinnin parissa ulkomailta, kuin myös b2b–myynnistä sekä myynnistä tapahtumatuotannossa.

– Kuopion Palloseuralla on pitkät perinteet ja on hienoa nähdä kuinka keltamusta sydän sykkii tällä hetkellä kaikilla kuopiolaisilla, Koivisto kertoo KuPS:n kotisivujen tiedotteessa.

– Työssäni pääsenkin näkemään tätä läheltä vastatessani myynnistä ja markkinoinnista jo entuudestaan osaavan tiimin kanssa. Lähitulevaisuudessa tulen työskentelemään jo olemassaolevien kumppanuuksien parissa sekä kontaktoimaan muita Pohjois-Savon alueella toimivia yrityksiä. Jatkossakin tulemme kunnioittamaan pitkiä perinteitä ja tarjoamaan ikimuistoisia hetkiä jalkapallon parissa.

[readmore from=KuPS]

Mestaruustaistelun huipentuessa lauantaina 19.10. ”suoraan finaaliin” Interin ja KuPS:n välillä aika Koiviston aloittamiselle on erittäin kiehtova.

– En voisi toivoa parempaa hetkeä hypätä mukaan Kuopion Palloseuran toimintaan. Kausi 2019 on ollut upea ja uskon, että myös ensi kaudesta tulee seuralle erinomainen, mutta käydään sitä ennen vielä Turussa, Koivisto jatkaa.