Championship
Leeds – West Bromwich
Tiistai 01.10. klo 21:45

Championship on osoittautunut tällä kaudella todella jännittäväksi sarjaksi: tällä hetkellä koko sarjan kärkikuusikko mahtuu kahden pisteen sisään ja kärkikuusikon takanakin on tungosta. Sarjan tahti jatkuu tiukkana, sillä tällä viikolla on vuorossa tuplakierrokset. Tiistain nostona otetaan sarjan kärkikamppailu, jossa Leeds ja West Bromwich ottelevat kullankalliista pisteistä.

Leeds lähti kauteen ennakkosuosikkina ja on ollut parhaimmillaan häikäisevä, mutta joukkueen kauteen on mahtunut myös kauneusvirheitä. Viikonloppuna Marcelo Bielsan joukkio hallitsi ottelua Charltonia vastaan mielin määrin, mutta joutui poistumaan pukusuojaan 1-0 tappio niskassaan. Leeds on tälle tasolle vahva nippu, mutta otteissa voisi olla hieman enemmän varmuutta.

West Bromwich on tällä hetkellä sarjan ainoa tappioton joukkue ja se johtaa sarjaa pisteen erolla Swanseaan ja Nottinghamiin. Slaven Bilicin porukka pelaa hyvää jalkapalloa ja on osoittautunut sitkeäksi yhdistelmäksi: joukkue on ollut useassa ottelussa tappiolla, mutta on tullut väkisin tasoihin tai kääntänyt ottelun voitokseen. Matt Phillips on joukkueen maalipörssin kärjessä neljällä osumallaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Leeds on luonnollisesti laatujoukkueena kotonaan selkeähkö suosikki, mutta viimeaikaiset otteet huomioiden veto kääntyy vierasmenestykseen. En saa kotivoitolle 50 prosenttia rikki, joten vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, West Bromwich +0.5 kertoimella 2,08. Veto on voitollinen siis tasapelillä ja vierasvoitolla.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO