EM-karsinnat
Liechtenstein – Armenia
Lauantai 12.10. klo 21:45

Juuri kun jalkapallofanit ovat saaneet Huuhkajien pelin jälkeen pulssin tasattua, pelataan J-lohkon muut ottelut vielä iltamatseina. Otetaan samasta lohkosta vielä nosto ottelusta piskuisen Liechtensteinin ja näihin karsintoihin parantaneen Armenian välillä. Armenia on luonnollisesti ottelussa jättisuosikki, mutta vedonlyönnillisesti ottelun voittajan tai voittomarginaalin arvailu ei ole mielenkiintoisin tulokulma.

Liechtenstein on lohkon heittopussi ja sillä on koossa yksi piste, jonka se sai viime kuussa karsinnat täysin vihkoon vetäneen Kreikan vieraana. Muutoin kyyti on ollut varsin kylmää ja maaliero 1-19 kuuden ottelun jälkeen kertoo olennaisen. Helgi Kolviðsson joutuu rakentamaan joukkueensa pelifilosofian sumppupuolustuksen ja satunnaisten vastahyökkäysten varaan. Aikaisemmin karsinnoissa Huuhkajat haki pisteet vieraissa 0-2 lukemin, eikä joukkueen tarvinnut suuremmin puristella. Mutta Liechtenstein ei viime aikoina ole joutunut kotonaan täysin jyrän alle.

Armenia on pelannut hienot karsinnat ja se on tällä hetkellä lohkokolmosena. Joukkue on näissä karsinnoissa kaatanut jo Kreikan vieraissa ja viime kierroksella Bosnia-Hertsegovinan kotona. Armenialla ei ole tässä ottelussa käytössään tähtipelaajaansa Henrikh Mkhitaryania, joka loukkaantui seuraottelussaan. Tämä vie vierailta melko paljon laatua ja tehoja pois, sillä AS Roman mies omaa Armenian joukkueessa ylivertaisen työkalupakin.

Lyö vetoa ottelusta:

Odotan tästä kamppailusta Liechtensteinin puolustustaistelua. Armenia tulee hyökkäämään ja isännät soittavat ottelussa kakkosviulua. En odota tästä kuitenkaan mitään ylikävelyä, vaan numerot voivat hyvinkin pysyä tolkullisina. Kertoimien puolesta korkeintaan kahden maalin syntyminen on sangen palkitseva. Siispä vetosuositukseni otteluun on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,35.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO