Valioliiga
Liverpool – Tottenham
Sunnuntai 27.10. klo 18:30

Sunnuntain toinen herkkupala Valioliigassa on Liverpoolin ja Tottenhamin välinen huippukamppailu. Liverpool pudotti vasta viime viikonloppuna ensimmäiset sarjapisteensä Manchester Unitedin vieraana, kun taas Spursin alkukausi on ollut melkoista tuskailua. Vierasvoittosarake huutaa vielä nollaa, eikä Anfield Road ole kaikkein helpoin paikka korjata tätä lukemaa.

Liverpool joutui Manchester Unitedia vastaan lopulta melko tiukille, mutta kairasi ansaitun tasapelin ottelusta. Nyt pisteitä ei saisi pudottaa, sillä kahden kierroksen päästä Jürgen Kloppin miehistö kohtaa Manchester Cityn. Vaikka alkukaudesta Pool on ehkä saanut enemmän kuin olisi ansainnutkaan, joukkuetta on tällä hetkellä todella vaikeaa lyödä ja Anfieldillä se on osoittautunut käytännössä mahdottomaksi. Xherdan Shaqiri ja Nathaniel Clyne ovat varmoja poissaolijoita. Lisäksi Klopp joutuu vielä tsekkaamaan parin pelurin kunnon.

Tottenham ei ole tällä kaudella oikeastaan missään vaiheessa päässyt lentoon, vaikka Mauricio Pocchettinon joukkueessa ei tapahtunut kovin suuria muutoksia sitten viime kauden. Puolustus on ollut varjo entisestään, eikä joukkue luo maalipaikkoja, kuten huippujoukkueen kuuluisi. Viikolla Mestarien Liigassa sentään Crvena Zvezda kaatui murskalukemin 5-0. Hugo Lloris on loukkaantuneena, mutta Paulo Gazzaniga on kelpo korvaaja. Ryan Sessegnonille tämä ottelu saattaa tulla liian pian.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedonlyönnillisesti ottelu ei ole helppo – lähden kevyellä suosituksella liikenteeseen, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Molemmilla joukkueilla on tulivoimaa, eikä Pool ole ollut puolustukseltaan mikään seinä. Siis vetosuositus on Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,62.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO