Liverpoolin Jürgen Klopp ei innostu uudesta villityksestä: ”Muuta en aio siitä sanoa”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei pidä yleistyvästä villityksestä, jossa seurat päästävät kamerat seuraamaan joukkueiden toimintaa pukukoppiin.

Keskiviikkona Liverpool päihitti RB Salzburgin Mestarien liigassa 4-3. Liverpool johti ottelua tauolle mentäessä 3-1, mutta Salzburg tuli toisella jaksolla vartissa rinnalle. Liverpoolin onneksi Mohamed Salah osui vielä toistamiseen ja ratkaisi pelin isännille.

Salzburg latasi ottelun jälkeen sosiaaliseen median videon, jossa päävalmentaja Jesse Marsch antaa pukukopissa ohjeita pelaajilleen ja motivoi joukkuettaan. Klippi on osa dokumenttisarjaa, joka ilmestyy myöhemmin tässä kuussa.

Viime aikoina on nähty enemmänkin dokumenttielokuvia, joissa kamerat ovat päässeet seuraamaan jalkapallojoukkueiden toimintaa pintaa syvemmältä. Liverpool oli jopa käynnistämässä alkanutta trendiä vuonna 2012, jolloin julkaistiin seurantadokumentti joukkueen valmistautumisesta kauteen.

Elokuva sai kaksijakoisen vastaanoton. Esimerkiksi useat entiset pelaajat kritisoivat sitä, mutta monien kannattajien mielestä oli kiva kurkistaa joukkueen arkeen.

Kloppilta kysyttiin perjantaina lehdistötilaisuudessa, päästäisikö hän kameran pukukoppiin ja millainen video siitä tulisi. Saksalaismanageri teki kantansa selväksi.

– Jos Liverpool julkaisee minusta sellaisen videon, niin lähden seurasta. Se on totuus. Muuta en aio siitä sanoa.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!