Liverpoolin puolustus repeili pahemman kerran – maalijuhlista voitto silti plakkariin

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigassa suosikit olivat jälleen keskiviikkona kovilla. Kokemus ja laatu nousi kuitenkin lopussa esiin, kun muun muassa Barcelona ja Liverpool nousivat otteluiden lopuissa voittoon.

Alkuilta oli marokkolaisten. Kahden kello seitsemän pelin molemmista maaleista vastasi ensimmäiset Mestarien liiga -maalinsa tehnyt Achraf Hakimi, ja pian tälle teki seuraa maalintekijätilastossa Ajaxin Hakim Ziyech. Näin Marokossa tuuletettiin tänään peräti kolmea maanmiesten maalia.

Puhtaalla pelillä Serie A:ta johtava Inter pani Barcelonan Camp Noulla todella lujille. Barcan onnistui kuitenkin pelata 33. kerran peräkkäin ilman tappiota kotikentällään Mestarien liigassa, kun Luis Suárez nousi toisella jaksolla joukkueen sankariksi. Avausjakso ottelussa oli Interin, mutta Arturo Vidalin vaihto kentälle piristi Barcaa selvästi.

Liverpool sai antautua Anfieldilla peräti kolmesti syksyn yllätysjoukkue RB Salzburgille. Liverpool johti peliä jo 3-0, mutta nopea johto tuntui olevan itävaltalaishärille kuin punainen vaate. Avausjakson päätteeksi korealainen Hee-Chan Hwang vei valelaukauksellaan Virgil van Dijkia kuin koulupoikaa, ja teki numeroiksi 1-3.

Takumi Minamino ja sensaatiopelaaja Erling Braut Håland toivat Salzburgin jopa tasoihin, mutta lopulta Mohamed Salah pelasti Liverpoolille voiton. Norjalaisteini Håland oli sairastellut pelin alla ja aloitti vaihdossa, mutta teki maalin vain neljä minuuttia vaihtonsa jälkeen.

Kahden täyden ottelukierroksen jälkeen puhtaalla pelillä lohkovaihetta jatkavat PSG, Bayern München, Manchester City ja Ajax. Müncheniä lukuun ottamatta muut ovat pitäneet myös nollan molemmissa otteluissaan.

Mestarien liiga keskiviikkona:

Genk-Napoli 0-0 (0-0)

Slavia Praha-Borussia Dortmund 0-2 (0-1)
Hakimi 2

Barcelona-Internazionale 2-1 (0-1)
Suárez 2/Martínez

Lille-Chelsea 1-2 (1-1)
Osimhen/Abraham, Willian

Liverpool-RB Salzburg 4-3 (3-1)
Mané, Robertson, Salah 2/Hwang, Minamino, Håland

RB Leipzig-Lyon 0-2 (0-1)
Depay, Terrier

Valencia-Ajax 0-3 (0-2)
Ziyech, Promes, Van de Beek

Zenit-Benfica 3-1 (1-0)
Dzuyba, Azmoun, Dias om./De Tomas


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!