Lukas Hradecky pääsi loistamaan suurilla näyttämöillä, kun Bayer Leverkusen vieraili Mestarien liigassa Juventuksen kotiareenalla Torinossa. Suomalainen oli nollata Juventuksen supertähti Cristiano Ronaldon, mutta pisteitä Werkself ei kotiinviemisiksiin saanut, sillä Juventukselta onnistuivat muut miehet, ja ottelun lopussa myös CR7.

Bayer Leverkusen piti avausjaksolla enemmän palloa ja syötti Juventusta useammin, muttei saanut ainuttakaan laukausta kohti Wojciech Szczesnyn vartioimaa maalia. Ensimmäisen puoliajan ainoan maalin teki Juventus. Peliä oli pelattu 17 minuuttia, kun vieraiden toppari Jonathan Tah haparoi korkean keskityksen katkossaan pahemman kerran, ja pallo putosi suoraan konkarihyökkääjä Gonzalo Higuaínin jalkoihin. Argentiinalainen ei epäröinyt, vaan tulitti tarkasti alanurkkaan, ja Hradecky oli voimaton.

Parikymmentä minuuttia myöhemmin ottelun hahmo Higuaín hätyytteli Leverkusenin maalia jälleen. Hyökkääjä ampui tulisen kanuunan, mutta Hradecky venytti komeasti pallon tielle. Tauolle mentiin Juventuksen 1-0 -johdossa.

57. peliminuutilla oli Cristiano Ronaldon vuoro yrittää maalintekoa. Portugalilainen karkasi vartijoiltaan ja ampui terävästi, mutta suomalaistorjuja esitti näyttävän torjunnan. Hradecky 1, Ronaldo 0.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
57‘ Ronaldo left alone in the box and Hradecky does very well to deny him!

#JuveB04 | 1-0

Viisi minuuttia myöhemmin Hradecky sai kuitenkin taipua. Higuaín eteni päätyrajalle, syötti takaviistoon ja Federico Bernardeschi viimeisteli tarkasti. Torjuntatyöskentelyä häiritsi, että Cristiano Ronaldo antoi pallon mennä nenänsä edestä Bernardeschille. Osuma tarkastettiin vielä videolta paitsioepäilyn vuoksi, mutta taululle muutettiin lukemiksi 2-0.

70. minuutilla Hradecky esitteli showmiehen elkeitään. Maalivahti antoi puolustajan syötön mennä jalkojensa välistä kohti maaliviivaa, mutta ehti ajoissa potkaisemaan pelivälineen selvemmille vesille. Leverkusen-fanien sydän saattoi lyödä tyhjää, mutta suomalainen taisi vain nauttia tilanteesta.

Pian oli Hradeckyn aika taas turhauttaa Cristiano Ronaldo. Pelattiin 75. minuuttia, kun Higuaín lähetti vasemmalta boksiin loisteliaan keskityksen. Tilanne näytti jo lähes varmalta maalilta, mutta Hradecky ehti jälleen pallon tielle.

JuventusFC

@juventusfc
57' | 🔥| OCCASIONE RONALDO! @Cristiano, ottimamente servito da destra da @Cuadrado , calcia a botta sicura da buona posizione, ma Hradecky si oppone!

#JuveB04 [1-0] #JuveUCL

Josh Bunting

@Buntingfootball
Great save from Lukáš Hrádecký to keep out Ronaldo I expect the Portuguese to score from there though #JuveB04

Hradecky otti Cristiano Ronaldosta pistevoiton, muttei lopulta kuitenkaan pitänyt portugalilaista nollilla. 89. minuutilla vaihdosta kentälle tullut Paulo Dybala vapautti Cristianon karkumatkalle, ja tämä sivalsi matalan kudin Hradeckyn vierestä verkkoon.

Squawka

@Squawka
Cristiano Ronaldo has now scored in 14 consecutive Champions League seasons.

It is becoming inevitable.

ESPN FC

@ESPNFC
No player has more goals against clubs from a specific country in the UCL than Cristiano Ronaldo.

Gracenote Live

@GracenoteLive
3️⃣3️⃣ - @Cristiano has now scored a Champions League goal against 33 different opponents, equalling the record for most by Raúl.

Lionel Messi has scored CL goals against 32 different sides - he has never scored a CL goal against Internazionale.

#UCL #JuveB04

Hradecky oli joka tapauksessa joukkueensa ehdotonta parhaimmistoa, eikä mahtanut maaleille mitään. Muu joukkue vain ei ollut samalla tasolla, ja Juventus ansaitsi helposti voittonsa. Leverkusenin puolustus nukahti pariin otteeseen kohtalokkaasti, eikä vieraille tilastoitu yhtään laukausta kohti maalia. Hradeckylle torjuntoja kertyi sen sijaan neljä.