Maailmanmestari Bastian Schweinsteiger lopettaa – ”Pysyn jalkapallolle uskollisena”

© Kuva: Getty Images

Aika on tullut. Näin kirjoitti Twitterissä saksalainen maailmanmestari Bastian Schweinsteiger ilmoittaessaan pelaajauransa päättyneen. Schweinsteiger on 35-vuotias nostaessaan nappikset lopullisesti naulaan.

– Rakkaat fanit, aika on tullut. Päätän aktiiviurani tämän kauden loppuun. Kiitän teitä ja joukkueitani FC Bayernia, Manchester Unitedia, Chicago Firea ja Saksan maajoukkuetta – te mahdollistitte minulle tämän uskomattoman ajan, Schweinsteiger kirjoitti.

– Tietysti kiitän myös vaimoani Ana Ivanovicia ja perhettäni tuesta. Hyvästini aktiivipelaajani saa minut hieman haikeaksi, mutta samalla odotan innolla tulevia jännittäviä haasteita. Pysyn jalkapallolle uskollisena.

– Tuhannet kiitokset yhteisestä ajasta. Pidän teidät aina sydämessäni, Schweinsteiger päätti viestinsä.

Schweinsteiger pelasi valtaosan urastaan Bayern Münchenissä, jonka kanssa hän voitti 18 eri pokaalia. Yksi uran kruunuista oli luonnollisesti myös vuoden 2014 maailmanmestaruus. Saksan maajoukkueessa keskikenttäpelaaja pelasi kaikkiaan 121 ottelua, joissa hän teki 24 maalia. Schweinsteiger hyvästeli maajoukkueen ottelussa Suomea vastaan syksyllä 2016.

Schweinsteigerin viimeiseksi joukkueeksi jäänyt Chicago Fire ei selviytynyt MLS:n pudotuspeleihin, joten saksalaisen ura on sitä myöten taputeltu.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.