© Kuva: Getty Images

Manchester Utd – Liverpool: Parantaako United?

Valioliiga
Manchester Utd – Liverpool
Sunnuntai 20.10. klo 18:30

Sunnuntaina pelataan vain yksi Valioliiga-ottelu, mutta se on sitäkin isompi. Liverpool saapuu vierailulle Unelmien teatteriin, Old Traffordille, jossa sitä isännöi Manchester United. Homman nimi on lyhykäisyydessään se, että Manchester Unitedin olisi parannettava otteitaan, jotta Ole Gunnar Solskjaerin työpaikka säilyisi. Liverpool sen sijaan yrittää vain jatkaa voittamista.

Manchester Unitedin aloitus Valioliigassa on sujunut huonommin kuin koskaan. Solskjaerille ovat tuottaneet päänvaivaa lukuisat loukkaantumiset – vieläpä avainpelaajilla – ja joukkue on näyttänyt kentällä todella keskinkertaiselta. Joukkueen puolustus on kuitenkin toiminut hyvin, ja parhaana päivänään Unitedilla on todella tiukka alakerta. Viimeisimpänä loukkaantui maaottelutauolla maalivahti David de Gea. Paikkaaja Sergio Romero on kyllä loistava maalivahti hänkin. Unitedin suoritukseen tulee vaikuttamaan paljon, kerkeävätkö Aaron Wan-Bissaka, Paul Pogba ja Anthony Martial kuntoon sunnuntaiksi. Jokainen paluu auttaisi joukkuetta paljon.

Liverpoolista on kerrottu kaikki mahdollinen. Joukkue on nyt voittanut 17 valioliigamatsia putkeen ja viimeksi tappio tuli pahimmalle kilpailijalle eli Manchester Citylle aivan vuoden alussa. Jos pelitapahtumia ja maaliodottamia katsotaan kriittisesti, Poolilla ei rehellisyyden nimissä kuuluisi olla tilillään pelkkiä voittoja: rouva Fortuna on ollut Jürgen Kloppin suojateille suosiollinen. Tähän otteluun todennäköisesti Pool saa maalille takaisin alkukaudesta loukkaantuneen Alissonin. Epävarmoja tapauksia Poolilla ovat mm. Mohamed Salah sekä Joel Matip.

Lyö vetoa ottelusta:

Kokoopanotilanteet ovat siis vielä hieman auki, mutta vetomarkkinoilla Liverpool nauttii liian suurta arvostusta. Pool toki on suosikki, mutta näillä kertoimilla on helppo suositella Unitedille peliä tasoituksella. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Manchester United +0.5 kertoimella 2,27. Kotivoitolla ja tasapelillä siis päästään lunastuksen makuun.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.