Veikkausliigan mestarijoukkue KuPS tiedottaa kotisivuillaan käyttäneensä kolmen pelaajansa sopimuksissa olleet optiot seuraavasta kaudesta. Jatkoa Kuopiossa saivat 24-vuotias hyökkääjä Lucas Rangel sekä puolustajat Tabi Manga, 24, ja Jiri Nissinen, 22. Kunkin sopimus kattaa kauden 2020.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Kolme jatkosopimusta:

✅ Lucas Rangel
✅ Tabi Manga
✅ Jiri Nissinen

Lue lisää: kups.fi/fi/uutiset/luc… #KuPS #veikkausliiga #kuopio

Rangel pelasi kaudella 2019 kaikkiaan 18 veikkausliigaottelua, joissa hän teki kahdeksan maalia. Se riitti KuPS:n sisäiseen maalikuninkuuteen.

– Keskustelimme uuden valmennustiimin kanssa ja tulimme lopputulokseen, että haluamme ehdottomasti pitää tämän kolmikon joukkueessa, KuPS:n urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom kertoi.

[readmore from=KuPS]

– Rangel ja Manga ovat olleet meille tärkeitä pelaajia jo kahden kauden ajan, joten on loistavaa saada pidettyä kaksi kunnianhimoista pelaajaa Kuopion Palloseurassa. Nissisen vastuu jäi viime kaudella vähäiseksi, mutta uskomme hänen nousevan ensi kaudella isompaan rooliin.

Lindblomin mukaan joukkueen rakentaminen etenee Kuopiossa hyvää vauhtia.

– Tällä hetkellä kartoitamme pelaajia, jotka pystyvät vahvistamaan joukkuetta ja jotka sopivat meidän pelifilosofiaamme.