© Kuva: Juha Tamminen

MYPA – TPV: Kohtalonpeli

Ykkönen
MYPA – TPV
Perjantai 04.10. klo 18:30

Perjantaina Ykkösessä pelataan todellinen kohtalonpeli, kun sarjan kaksi viimeistä joukkuetta MYPA ja TPV taistelevat säilymisestään Ykkösessä. Voitolla MYPA varmistaisi säilymisensä ja lähettäisi TPV:n Kakkoseen. Tasapelillä ja vierasvoitolla ratkaisu siirtyisi vielä sarjan viimeisiin otteluihin. Panokset ovat siis isot.

MYPA:n kausi on ollut odotetun vaikea. Nuori ja tälle tasolle kokematon joukkue on ollut pelillisesti pulassa koko kauden ja sen puolustus on ollut koko sarjan heikoin. Loukkaantumisetkin ovat koetelleet Jukka Karjalaisen joukkuetta rajulla kädellä pitkin kautta. Viimeksi MYPA oli lähellä vierasvoittoa sarjassa flopanneen AC Oulun vieraana, mutta isännät tasoittivat pelin lisäajalla – painostettuaan koko toisen jakson. Mutta pistekin oli tästä ottelusta arvokas ja nyt kaikki on omissa käsissä.

TPV:n kausi ei ole ollut myöskään mitään ruusuilla tanssimista. Joukkuetta ei vahvistettu sarjanousun jälkeen merkittävästi ja seuran sisäiset kahnaukset vaikeuttivat vielä jokapäiväistä tekemistä. Suurta murhetta on tuonut TPV:n alakuloinen vieras-saldo: Anssi Ylisen suojatit ovat kolmella vieraspisteellään sarjan ylivoimaisesti heikoin kyläilijä. Viimeksi AC Kajaania vastaan TPV pelasi reippaasti, mutta puolustuksen virheet kävivät kalliiksi ja kajaanilaiset läksivät kotiin sarjapaikka taskussaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Isossa kuvassa MYPA on ollut viime viikot TPV:tä vahvempi. Lisäksi TPV:n status onnettomana vierailijana painaa vaakakupissa. Toki tuikitärkeässä ottelussa on oma mystiikkansa, mutta minä olen tässä ottelussa MYPA:n mukana. Vetosuositus on MYPA voittaa ottelun kertoimella 2,30.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.