Namupassin Teemu Pukille tarjoillut Rasmus Schüller avasi syöttöään: ”Tiedän Temen nopeuden”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomi kylvetti EM-karsinnoissa Armeniaa Turun sateessa maaliluvuin 3-0. Huuhkajien voittomaalin iski ensimmäisellä puoliajalla Fredrik Jensen. Teemu Pukki kaunisteli lukemia toisella jaksolla upeilla tsipeillään.

Pukin jälkimmäisen maalin syötti Rasmus Schüller 88. minuutilla. Keskikenttämies oli tullut kentälle vain minuuttia aiemmin.

– Teme teki hyvän juoksun linjan taakse. Siihen oli helppo laittaa. Siellä oli paljon tilaa ja tiedän Temen nopeuden, niin osui hyvin, Schüller kertasi onnistumista vaatimattomasti SuomiFutis-sivustolle.

Hänen mukaansa Suomi pelasi ehjän pelin. Ottelusta olisi voinut tulla vaikea, mikäli avausmaalin syntyminen olisi pitkittynyt.

– Meillä oli koko toinen puoliaika hyvin kontrollissa. Ekalla puoliajalla Fredrikin maali oli tosi tärkeä. Siinä meillä oli pitkä painostusjakso alla, jonka saimme sitten konkretisoitua maalin muodossa. Rakensimme sen päälle hyvin.

Armenian vahvuudet olivat Huuhkajilla hyvin tiedossa.

– Tiesimme, että he ovat vaarallisia vastaiskuissa. Pari kertaa he pääsivät niissä hyviin aihioihin, mutta ne tosi vaaralliset maalipaikat jäi tulematta.

Schüller osaa nauttia kolmesta pisteestä täysin rinnoin.

– Aina haluaa pelata mahdollisimman paljon, mutta tämä on joukkue isolla J:llä. Kunhan saan olla osa tätä ja auttaa parhaalla mahdollisella tavalla, niin se riittää mulle. Tässä menee koko ryhmä yksilöiden edelle.

Huuhkajien tilanne on lohkossa otollinen. Jäljellä on enää kaksi peliä, joista toisen voittamalla Suomi etenee varmuudella ensi kesän EM-kisoihin.

– Kaikki on omissa käsissä, joten tilanne on tosi hyvä, Schüller myhäili.

Suomi kohtaa EM-karsinnoissa vielä kotonaan Liechtensteinin ja vieraissa Kreikan. Ottelut näkyvät Viasat Jalkapallo -kanavalta, Viaplaysta ja Viafreessä.

Jesse Happonen, Turku


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.