Napolin tähtihyökkääjiä huhutaan Kiinaan – seurapomo jyrähti: ”Se on heidän ongelmansa”

© Kuva: Getty Images

Napolin presidentti Aurelio De Laurentiis ei innostu ajatuksesta, että joukkueen tähtihyökkääjät José Callejón ja Dries Mertens olisivat matkalla Kiinaan.

Kumpaakin pelaajaa on huhuttu vahvasti Aasian suuntaan. Sekä espanjalaisen Callejónin, 32, että belgialaisen Mertensin, 32, sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, joten kummallakin on joka tapauksessa maisemanvaihdos edessä, jos uusia diilejä ei synny.

De Laurentiis ei näe Kiinaa sopivana paikkana pelaajille, joilla on vielä annettavaa eurooppalaisessa huippujalkapallossa. Hän sanoi kuitenkin Sky Sport Italian haastattelussa, että ei aio väkisin käännyttää Callejónia ja Mertensia, jos he sinne tahtovat.

– Jokaisella pelaajalla on arvonsa, joka määrittyy sen mukaan, millä paikalla he pelaavat, miten he pelaavat, kuinka vanhoja he ovat ja mitä he tekevät.

– Jos he haluavat myydä itsensä Kiinaan ja saada ylisuurta palkkaa paskasta elämästä 2-3 vuoden ajan, niin se on heidän ongelmansa. En näe Kiinaa kilpailullisena (sarjana).

– Elämässä on valittava, haluaako olla onnellinen ja tehdä työtä, josta nauttii vai haluaako tehdä työtä vain rahan eteen.

– Minulle raha on apuväline, ei elämän tarkoitus. Jos se on elämän tarkoitus heille, niin heidän kannattaa mennä Kiinaan.

Callejón ja Mertens ovat edustaneet Napolia kesästä 2013 lähtien.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.