Neymarin loukkaantumiskierre jatkuu – taas pitkälle huilille

© Kuva: Getty Images

Viimeisten kausien aikana lukuisista loukkaantumisista kärsinyt Neymar joutuu jälleen pitkälle huilille. Brassitähden seura Paris Saint-Germain tiedottaa kotisivuillaan, että Neymarin vasemmassa takareidessä on ”toisen asteen vamma”. Vamma vahvistui magneettikuvauksissa.

Neymarin jalan kuntoa arvioidaan viikon kuluttua uudelleen, mutta alustavan arvion mukaan hän on sivussa kentiltä noin kuukauden. Näin ollen Neymarilta jäänee väliin ainakin neljä Ligue 1:n ottelua sekä kaksi Mestarien liigan peliä Club Bruggea vastaan.

Muuten PSG:n sairastupa vaikuttaa olevan tyhjenemässä, sillä seuran tiedotteen mukaan Julian Draxler ja Colin Dagba osallistuvat jo täysillä joukkueharjoituksiin, ja myös Edinson Cavani ja Kylian Mbappé lähestyvät pelikuntoa.

Neymarin vamma syntyi Singaporessa pelatussa Brasilian sunnuntaisessa harjoitusottelussa Nigeriaa vastaan (lopputulos 1-1). Hän joutui vaihtoon jo 12. minuutilla. Neymarin korvasi kentällä Philippe Coutinho.

Paljon Neymaria vakavamman loukkaantumisen ottelussa näytti kokevan Nigerian 20-vuotias maalivahti Francis Uzoho. Uzoho kolaroi Casemiron kanssa ja väänsi todella ilkeän näköisesti polvensa. Nigerian jalkapalloliitto ei ole vielä tiedottanut Uzohon vamman laadusta, mutta laajalti pelätään erittäin pitkää huilia. Uzohon seurajoukkue on kyproslainen Omonia, jossa hän pelaa lainalla espanjalaisesta Deportivo de la Coruñasta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.