Oho! Huuhkajien topparilla jo toinen kahden maalin ilta tänä vuonna

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien toppari Leo Väisänen teki perjantaina kaksi maalia, kun hänen edustamansa Den Bosch voitti TOP Ossin Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla 4-0.

Väisänen, 22, vei joukkueensa johtoon seitsemännellä minuutilla ja iski toistamiseen jälkimmäisen jakson alussa.

Ottelu oli lähestymässä loppuaan, kun tuomari käski pelaajat koppiin. Katsomosta ammuttiin kentälle ilotulitteita, eikä kyseessä ollut ensimmäinen kerta ottelun aikana. Peli oli keskeytettynä noin vartin, kunnes se päästiin pelaamaan loppuun.

Väisäselle perjantain ottelu oli kauden kahdeksas sarjapeli. Hän on ollut tällä kaudella Den Boschin avauskokoonpanossa jokaisessa pelaamassaan ottelussa. Vaikka Väisänen pelaakin topparina, teki hän kaksi maalia yhdessä pelissä jo aiemmin tänä vuonna, kun hän osui tammikuussa kahdesti 6-2-voitossa Dordrechtia vastaan.

Kaikkiaan Väisänen on pelannut Den Boschissa 39 ottelua. Hän siirtyi hollantilaisseuraan viime vuonna Rovaniemen Palloseurasta.

Väisänen sai aiemmin tällä viikolla kutsun Suomen A-maajoukkueeseen, joka kohtaa alkavalla maajoukkuetauolla EM-karsintapeleissä Bosnia-Hertsegovinan ja Armenian. Hän debytoi Huuhkajissa kesäkuussa tullen vaihdosta muutamaksi minuutiksi kentälle Liechtensteinia vastaan.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.