Pikkuhuuhkajien kapteenille ensimmäinen maali uudessa seurassa

Pikkuhuuhkajien kapteeni ja toppari Aapo Halme teki keskiviikkona ensimmäisen maalinsa Barnsleyn paidassa, kun joukkue pelasi Englannin Mestaruussarjassa 2-2-tasapelin Derbyä vastaan.

Ottelua oli takana vajaa vartti, kun Halme, 21, puski Alex Mowattin antaman vapaapotkun sisään. Derby tuli rinnalle ja ohi ensimmäisellä puoliajalla, mutta Barnsleyn Conor Chaplin tasoitti vielä 94. minuutilla.

Halme on pelannut nyt viisi ottelua putkeen Barnsleyn avauksessa ja esiintynyt uudessa seurassaan yhteensä kahdeksan kertaa, mutta voittoa hän ei ole päässyt vielä maistamaan.

Barnsley on kymmenen ottelun jälkeen Mestaruussarjassa kolmanneksi viimeisenä, ja se putosi elokuussa liigacupista hävittyään Carlisle Unitedille, joka pelaa kaksi sarjatasoa alempana, Kakkosliigassa.

Halme siirtyi Barnsleyyn tänä kesänä Leedsistä, joka pelaa myös Mestaruussarjassa. Hän pelasi puolentoista vuoden aikana Leedsin edustusjoukkueessa viisi ottelua ja teki yhden maalin. Ennen siirtoa Englantiin hän pelasi Helsingin Jalkapalloklubissa.

Voit katsoa videon Halmeen maalista artikkelikuvan kohdalta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.