Ranskalaistähti ei tunnistanut itseään videopelistä: ”Kuka tämä jätkä on?”

© Kuva: Getty Images

36-vuotias veteraanilaituri Franck Ribéry on löytänyt uralleen hienon uuden etapin Serie A:n Fiorentinassa. Ribéry on tehnyt seitsemässä ottelussa kaksi maalia ja antanut yhden maalisyötön, ja on niittänyt kiitoksia ja kehuja Italiassa koko syksyn.

Koska sopeutuminen Firenzeen on mennyt niinkin leppoisasti, on Ribéry löytänyt aikaa pelata myös videopelejä lastensa kanssa. Ribéry kuitenkin yllättyi nähdessään, millaiseksi EA Sports oli hänet itsensä taiteillut FIFA 20-peliin.

– Pelasin FIFA20:ta lasteni kanssa vähän aikaa sitten. Hei EA Sports… Kuka tämä jätkä oikein on, Ribéry kysyi pilke silmäkulmassa twiitissään.

Paljon suorempaa palautetta ei voi peligraafikko saada. Katsokaa vaikka itse, tunnistaisitteko Franck Ribéryn tästä pelaajasta.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!