Ranskalaistähti Franck Ribéryä odottanee pitkä pelikielto – rikkoi tuomarin koskemattomuutta törkeästi

© Kuva: Getty Images

Fiorentinan laitahyökkääjää Franck Ribéryä odottanee pitkä pelikielto.

Ribéry, 36, menetti sunnuntaina malttinsa Fiorentinan hävittyä Laziolle 1-2 Italian Serie A:ssa Ciro Immobilen viime hetken maalin ansiosta.

Fiorentinan pelaajat protestoivat ottelun jälkeen tuomaristolle, koska heidän mielestään Immobilen maalia edelsi rike. Ranskalaistähti Ribéry tulistui siinä määrin, että hän tönäisi avustavaa tuomaria kahdesti ja rikkoi siten tuomarin koskemattomuutta.

Serie A vahvisti pelin jälkeen, että Ribéry sai tempustaan punaisen kortin, mutta hän tuskin selvinnee normaalimittaisella pelikiellolla. Italian jalkapalloliitto FIGC ja Serie A suhtautuvat tuomareiden koskemattomuuteen vakavasti.

Ribéry oli pahalla päällä jo tullessaan vaihtoon 75. minuutilla.

– Minusta hän näytti väsyneeltä. Ehkä hän oli vihainen, koska olisi halunnut tulla kentältä pois aikaisemmin, vitsaili Fiorentinan päävalmentaja Vincenzo Montella Sky Sport Italialle.

– Hän on mestari. Pidän hänen adrenaliinista ja intohimostaan. Minä olin hyökkääjä, tiedän, miltä tuntuu joutua vaihtoon.

Myös Montellan mielestä Immobilen maali olisi pitänyt hylätä.

– En ymmärrä, miksi tätä teknologiaa ei käytetä, kun loppuhetkillä tulee ratkaiseva tilanne ja tällainen teknologia on käytössä. Käytetään minuutti siihen ja katsotaan.

– Sanoin tuomarille, että tarjoan hänelle kahvin, jos hän katsoo sen jälkikäteen ja toteaa, ettei siinä ollut virhettä. Jäs hän katsoo sen ja näkee siinä virheen, niin hän voi ostaa minulle kahvin.

Lähteet: Football Italia, Goal


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille