Serie A -seura Napolin presidentti Aurelio De Laurentiis on myöntänyt, että hänen on jossain vaiheessa myytävä italialaisjoukkueen tähtipuolustaja Kalidou Koulibaly eteenpäin.

Sky Sportsin mukaan Napoli hylkäsi ainakin yhden Manchester Unitedin tekemän tarjouksen Koulibalysta, jonka jälkeen englantilaisseura päätti vahvistaa puolustustaan Englannin maajoukkuetoppari Harry Maguirella.

De Laurentiisin mukaan Koulibalysta tarjottiin viime kesänä peräti 105 miljoonaa euroa.

– Rakastin Koulibalya [niin paljon] että hylkäsin 105 miljoonan euron tarjouksen hänestä. Mutta vielä tulee se aika, kun minun on myytävä hänet eteenpäin, De Laurentiis kertoi Sky Italialle.

Napolin entinen kapteeni Marek Hamsik oli myös ollut useiden Valioliiga-seurojen tähtäimessä viimeisten vuosien aikana. 32-vuotias slovakialaispelaaja siirtyi kuitenkin viime helmikuussa Kiinan Superliigassa pelaavan Dalian Yifangiin vietettyään jopa 11,5 vuotta Napolissa.

De Laurentiis toivoo, ettei Napolin muut pelaajat ota hänestä mallia ja ”myy itseään” siirtymällä Kiinaan.

– Jos he haluavat myydä itsensä Kiinaan, ansaita liikaa rahaa p*kasta elämästä 2-3 vuoden ajan, se on heidän ongelmansa.

– En näe Kiinan Superliigaa kilpailullisena. Kiina on vielä hyvin kaukana. Jos he ajattelevat olevansa lähellä, se on heidän ongelmansa, De Laurentiis lisäsi.