SJK ja Pikkuhuuhkajien puolustaja jatkosopimukseen

© Kuva: Juha Tamminen

Seinäjoen Jalkapallokerho on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen Joonas Sundmanin kanssa. Pikkuhuuhkajien puolustaja jatkaa näin ollen seurassa ainakin kauden 2021 loppuun.

Sundman, 21, on syntynyt Seinäjoella, ja hän edusti SJK:ta jo juniorina. Vuonna 2014 hän siirtyi englantilaisen Aston Villan organisaatioon, jossa hän vietti kaksi kautta ennen kuin palasi Suomeen ja SJK:hon. Seinäjokisten edustusjoukkueessa Sundman on esiintynyt 54 ottelussa, joista 19 on ollut tällä kaudella.

– Todella hyvät on fiilikset sopimuksesta, koska on todella hienoa jatkaa uraa täällä. En olisi voinut toivoa parempaa jatkoa, kommentoi Sundman SJK:n tiedotteessa.

– Oli aikoinaan mahtava tehdä liigadebyytti oman kaupungin joukkueessa. Ja kyllä tämä aika on opettanut minua niin ihmisenä kuin pelaajanakin paljon eteenpäin. Englannissa olo alkoi kasvattamaan minua ammattilaisuuteen, mutta mielestäni vasta täällä olen päässyt oppimaan, mitä on se oikea ammattilaisuus miesten futiksessa.

– Seinäjoen väelle haluan sanoa, että pysykää katsomoissa, kuten olette tähänkin asti hienosti pysyneet. Kyllä tämä tästä paremmaksi taas muuttuu. Näissä heikoissa ajoissa lojaalisuus punnitaan. Ja Klopit ovat olleet kyllä siitä hieno esimerkki, miten he ovat olleet meidän tukena. Heistä mallia kaikille, sillä toivoisin todella, että kannattajamäärät vain kasvavat entisestään. Nyt on Suomifutis muutenkin hyvin nousussa.

Sundman matkustaa tänään, maanantaina, Suomen U21-maajoukkueen mukaan EM-karsintaotteluihin, joissa Pikkuhuuhkajat kohtaa Maltan ja Tanskan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.